Corporate

Firmarejser og services i Barcelona

Erhvervsrejser og firmaservices i Barcelona og omegn

Barcelona er en ideel destination for en forretningsrejse: byen er ideel hvad enten I skal på en kongress-rejse, holde møder eller kombinere arbejde og afslapning samt kulturelle eller gastronomiske indsalg.

Barcelona Corporate Travel er et danskejet rejsebureau i Barcelona med speciale i incentiverejser (belønningsrejser) forretningsrejser og teambuilding-aktiviteter. Vi tilbyder en bred vifte fra vingårdsbesøg, guidede ture og transport. Vi kan enten hjælpe med at arrangere en del af rejsen eller stå for hele programmet med fly og overnatning samt transfer, booking af restauranter og underholdning/fagligt program.

Vi tilbyder en bred vifte af services til vores kunder, herunder nedenstående services, ture og bookinger. Hvis der er noget I leder efter, men ikke kan finde, arrangerer vi også skræddersyede ture. Læs mere om vores firmarejser til Spanien og Italien.
Overnatning på gode hoteller
Vi gør bestillingen af hotellet lettere og tilbyder samtidig nogle af markedets bedste priser. Der er mere end 500 hoteller at vælge imellem i Barcelona - vi rådgiver om, hvilket sted, I skal vælge og giver gerne et uforligtende tilbud.
Priser fra
950 kr.
per nat for et dobbleværelse på et 4-stjernet hotel
Guidede Ture
Vælg mellem vores guidede ture på dansk i Barcelona og ekskursioner ud af byen. Vi tilbyder bl.a. ture til Barcelonas udsigtspunkter, historiske byvandringer, tapas- og vinture, samt vinture til en række af områdets bedste vinhuse.
Priser fra
220 kr.
per person for en guidet tur i Barcelona eller omegn
Teambuilding aktiviteter
Barcelona byder på en bred vifte af tilbud til firmaer, der ønsker en teambuilding oplevelse ud over det sædvanlige: vælg mellem cooking classes, tapasture og segwayture blandt vinmarkerne.
Priser fra
320 kr.
per person for et teambuildingarrangement
Galamiddage
Vi har mere end 10 års erfaring med at arrangere galamiddage for firmaer og grupper, der kommer til Barcelona og omegn. Vælg mellem restauranter i centrum af Barcelona og restauranter med havudsigt eller i landlige omgivelser.
Priser fra
1295 kr.
per person for en galamiddag
Incentiverejser til Barcelona
Barcelona er en fantastisk destination til en incentiverejse. Kombiner oplevelser i byen med sejlture på havet, ophold på luksushoteller i bjergene, cookingclasses med professionelle kokke og mulighed for shopping.
Priser fra
3950 kr.
per person for en privat incentiverejse
Restaurant bookings
Få hjælp til at booke restauranter til jeres gruppe. Vi tilbyder at lave bookingerne som en del af pakkerejsen og kan fakturere alt samlet uden skjulte gebyrer. Vælg mellem gastronomi og lokale restauranter med typiske catalanske retter.
Priser fra
320 kr.
per person for et måltid med 3 retter og drikkevarer
Mødelokaler i Barcelona
Vi kan hjælpe jer med at booke mødelokalet til jeres firma. Hvad enten I leder efter et uformelt, hyggeligt lokale eller en stor sal til mange medarbejdere kan vi hjælpe med at gøre bookingen af lokalet samt coffee breaks og AV lettere.
Priser fra
150 kr.
per person for et mødelokale
Mødelokaler i Barcelona
Vi kan sørge for at booke billetter og planlægge oplevelserne på jeres firmarejse. Vi har mere end 15 års erfaring i at planlægge alt fra Flamenco til Formel 1, vinture og sejlture.
Priser fra
450 kr.
per person for et oplevelser, billetter eller events