Hotellbestilling i BarcelonaSeilturVingård VistTeambuilding

Bedriftsreiser til Barcelona

Skreddersydde bedriftsreiser til Barcelona for grupper - hotellreservasjoner, aktiviteter, guidede turer og møterom

Populære guidede turer

Den komplette Barcelona turen
Alle Barcelonas høydepunkter på én enkelt dag: Antoni Gaudís La Sagrada Familia, utsiktspunkter på Montjuïc til havnefronten ved den Olympiske Havn fra OL92, triumfbuen og Det Gotiske Kvarteret med Havets Katedral skildret i Ildefonso Falcones La Catedral del Mar.
Priser fra
35,50 €
per person for en komplett Barcelona turen
Montserrat og cava tur fra Barcelona
Montserrat-fjellet, med verdens eldste guttekor, den berømte Sorte Madonna og en utrolig utsikt helt til Barcelonas Tibidabo. Etter Montserrat besøkes cavaprodusenten Freixenet.
Priser fra
60,50 €
per person for en privat tur til Montserrat og cava
Costa Brava og Girona
Det historiske sentrum i Girona med den imponerende katedralen, det jødiske kvarteret og den godt bevarte bymuren. På veien tilbake til Barcelona besøkes de hyggelige kystbyerne Pals og Palafrugell ved Costa Brava.
Priser fra
59 €
per person for en privat tur til Costa Brava og Girona

Populære vinturer

Vinsmaking i Barcelona
Vår Barcelona-vinsmaking kombinerer Barcelonas markeder, vinforretninger og en gourmetrestaurant med vinsmaking. Smak viner fra Priorat, Ribera del Duero, Rioja eller Montsant.
Priser fra
45 €
per person for en privat vinsmaking
Priorat vintur fra Barcelona
En fantastisk tur til et av de beste vindistriktene i Europa gir deg muligheten til å oppleve en spennende gourmetlunch i en av de små, uspolerte landsbyene i området, med henting i privat buss på gruppens hotell og vinbesøk på en vingård. 
Priser fra
75 €
per person for en privat vintur til Priorat
Tapas- & vintur i Barcelona
Vår Barcelona tapastur kombinerer en gåtur iI Barcelonas historiske sentrum med gourmetforretninger og byr på smaksprøver av moderne spanske viner, luksustapas, de beste spanske skinker og oster og et av Barcelonas flotteste markeder.
Priser fra
82 €
per person for en privat tapas og vintur i Barcelona

Selskaper vi har jobbet for

Gjennom de siste 10 årene har Barcelona Corporate Travel - Barcelona Corporate Travel arrangert en lang rekke firmareiser, forretningsturer, studieturer og gruppereiser.


Hva sier selskaberne?

"Det var et flott program"

Vi likte arrangementet veldig mye. Det var et flott program, og vi kunne se alle høydepunktene. Det var hyggelig å fange noen følelser, for eksempel i fotballstadion eller i Sagrada Familia eller under vinsmaking og tapas.

Turistguider var meget vennlig og alltid i godt humør og godt guidet gjennom byen. Besøket av vingård på fredag ettermiddag er en fin måte å avslutte. Så, takk for gjestfriheten og vennlig hilsen fra Sveits.

Barbara,
Bosch

 

Referanser

Hotel Rec i Barcelona, facade