Firmareiser

Firmareiser til Barcelona

Private firmareiser og guidede turer for firmaer

Barcelona er et perfekt reisemål for en firmareise: Her finner dere kvalitetshoteller, strand, gode restauranter og like utenfor bygrensen ligger en rekke interessante vinslott, sjarmerende middelalderbyer og hvitkalkede kystbyer.

Barcelona Corporate Travel organiserer firmareiser til Barcelona for både private og offentlige virksomheter (grupper fra 8 til 500 personer). Vi kan ta oss av hotell, guidede turer, restauranter, firmabesøk, planlegging, underholdning m.m. og kan også klare en komplett pakkereise med fly. Dessuten kan vi sørge for transport fra lufthavnen i Barcelona til hotellet og tilbake igjen.

Reserver en tur

Kundereiser, konferanser eller gruppereiser til Barcelona

Skal dere belønne deres medarbeidere eller kunder med en reise ut over det vanlige er Barcelona et unikt reisemål: Kombiner Michelinstjerne-restauranter med faglig program og utflukter og hent inspirasjon i millionbyen.

Alta Alella Adega

Under finner dere et utvalg av våre mest populære guidede turer, utflukter og vinturer. Barcelona har over 500 hoteller og 6 000 restauranter å velge imellom - vi kan være med å anbefale det rette hotellet og deilige restauranter til deres firmareise.

Har dere lyst på en utflukt til området utenfor Barcelona, kan vi anbefale Montserrat, Cava-området D.O. Cava og vinområdene Penedes, Priorat og Alella, hvor dere kan smake noen av Catalonias beste viner.

Alta Alella Adega


Vi arrangerer firmareiser for store internasjonale firmaer (40 til 500 personer), små firmaer (min. 8 personer), kommuner og organisasjoner, foreninger, private organisasjoner og foreninger. Barcelona Corporate Travel kan ta seg av restauranter, guidede turer, underholdning og events, tolking i forbindelse med firmabesøk, messer og middager, transport til hotellet og firmabesøk - arrangering av og akkompagnement underholdning

Eksempel på firmareise

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Reserver en tur