Hoteller

Hoteller i Barcelona

Vi kan reservere kvalitetshoteller til deres gruppe i Barcelona

Barcelona Corporate Travel kan hjelpe dere med å booke hotellet i Barcelona i forbindelse med deres reise. Vi kan hjelpe grupper på min. 8 personer med bookingen.

Gode priser og høy kvalitet

Vi har et tett samarbeid med en rekke hoteller, som du finner på listen nedenfor. På disse hotellene kan vi garantere gode priser og gode betalings- og avbestillingsbetingelser. Hotellene er utvalgt ut ifra kriterier som beliggenhet, komfort og pris. Skulle deres gruppe være interessert i andre hoteller, kan vi også da hjelpe til med bestillingen.


Hoteller i Barcelona


Hotel Jazz 3*

Hotel Jazz er et moderne 3-stjerners hotell i Barcelona med riktig god plassering. Hotellet har møtelokaler, takterrasse og gode, romslige værelser.

Kontakt City Tours
Hotel Jazz


Hotel Pulitzer 4*

Hotel Pulitzer har en fremragende beliggenhet i Barcelonas sentrum og er et stilig, moderne hotell.

Kontakt City Tours
Hotel Pulitzer


Hotel 1898 4*

Hotel 1898 er et superhotell midt på Barcelonas Rambla, tett ved det hele og med masse deilige fasiliteter. Hotellet har sjarm og en spennende historie som byens gamle tobakksfabrikk.

Kontakt City Tours
Hotel 1898


Hotel Cram 4*

Hotel Cram er et flott designhotell i Barcelonas Eixample-kvarter. Priser fra 130 euro/dobbeltværelse.

Kontakt City Tours
Hotel Cram


Grand Hotel Central 5*

Grand Hotel Central er et fantastisk hotel i hjertet av Barcelona rett ved katedralen, markeder, og restauranter. Takterrassen er en av Barcelonas absolutt beste.

Kontakt City Tours
grand hotel central


Hotel Arts 5*

Hotel Arts er kanskje byens beste hotell. Hotellet ligger rett ved stranden, værelsene er fantastiske og servicen likeså.

Kontakt City Tours
Hotel Arts


Hotel Bagués 5*

Hotel Bagués er et moderne luksushotell på Ramblaen. Hotellet er prydet med design og komfort og du er tett på det hele.

Kontakt City Tours
Hotel Bagués


Hotel ABaC 5*

ABaC-hotellet er plassert ved foten av Tibidabo-fjellet i et rolig område, så kommer du til Barcelona for å slappe av, er det et perfekt valg. Og så har hotellet byens kanskje beste restaurant.

Kontakt City Tours
Hotel ABaC


Hotel Renaissance 5*

Hotel Renaissance er velegnet til såvel firmaer som ønsker komfort og møtelokaler som familier som går etter beliggenhet og luksus.

Kontakt City Tours
grand hotel central