Montserrat

Montserrat & cava tur

Catalonias magiske fjell og lokal cava (champagne)

Fjellet Montserrat vest for Barcelona er et av de mest populære reisemålene utenfor Barcelona. Det tar drøyt en time å komme til det fantastiske benediktinerklosteret i 750 meters høyde på en privat guidet tur og turen kan kombineres med et besøk på en av de mange spennende vingårdene i området. En opplagt mulighet er et besøk på enten Freixenet, Codorniu eller Torres, som er noen av de helt store produsentene av henholdsvis cava og vin, men vi har også kontakt med en rekke spennende mindre vingårder, som produserer vin av høyeste kvalitet.

Montserrat er Catalonias hellige fjell. Her er der både fantastisk natur, klosteret som har flere spennende verk av Subirachs (billedhuggeren bak den moderne fasaden på Sagrada Familia i Barcelona) og her synger verdens eldste guttekor. Vi kan skreddersy turen etter hvor lang tid gruppen har. Hvis tiden er tilstrekkelig er det mulighet for å ta banen helt til toppen av fjellet. Herfra er der ikke bare utsikt til Barcelona, men på en klar dag helt til Mallorca mot øst.

Ruten for den guidede turen til Montserrat & Cava

Freixenet (Cordorniu)
Montserrat

Turen til Montserrat og vin/cava-gård arrangeres for grupper på mellom 8 og 65 personer og foregår med privat guide, buss og lokal sjåfør. Hvis gruppen er på flere enn 65 deles den i to med hver sin guide og buss. Det er også mulig å kombinere turen til Montserrat med andre vinområder, som for eksempel Priorat.

Turens varighet
7-8 timer

Priser for Turen til Montserrat & Cava
Priser fra
60,50 €
per person

Reserver en tur