Hotell

Hotell för grupper i Barcelona

Vi kan reservera kvalitetshotell för er grupp i Barcelona

Barcelona Corporate Travelkan hjälpa er med hotellbokningen i Barcelona i samband med er resa. Vi kan hjälpa grupper på min. 8 personer med bokningen.

Bra priser och hög kvalitet

Vi har ett nära samarbete med flera hotell, som du hittar i listan nedan. På dessa hotell kan vi garantera bra priser och bra betalnings- och avbeställningsvillkor. Hotellen är noga utvalda efter kriterier som läge, bekvämlighet och pris. Skulle er grupp vara intresserad av andra hotell kan vi ändå hjälpa till med reservationen.

Hoteller i Barcelona

Hotel Balmes 3*

Hotell Balmes i stadsdelen Eixample ligger alldeles i närheten av Passeig de Gràcia med fina möjligheter till shopping och ca 20 minuters promenad till La Rambla

Kontakta City Tours
Hotel Balmes Barcelona


Hotel Jazz 3*

Hotell Jazz är ett modernt trestjärnigt hotell med väldigt bra läge i Barcelona. Hotellet har möteslokaler, takterrass och fina, stora rum.

Kontakta City Tours
Hotel Jazz


Hotel Pulitzer 4*

Hotell Pulitzer har ett fantastiskt läge i Barcelonas centrum och är ett stilfullt, modernt hotell.

Kontakta City Tours
Hotel Pulitzer


Hotel Cram 4*

Hotell Cram är ett elegant designhotell i stadsdelen Eixample. Priser från 130 euro/dubbelrum.

Kontakta City Tours
Hotel Cram


Hotel 1898 4*

Hotell 1898 är ett toppenhotell mitt på La Rambla i Barcelona, med närhet till allt och massor av härliga bekvämligheter. Hotellet har charm och en spännande historia som stadens gamla tobaksfabrik.

Kontakta City Tours
Hotel 1898


Hotel Arts 5*

Hotell Arts är troligen stadens bästa hotell. Hotellet ligger alldeles intill stranden, rummen är fantastiska precis som servicen.

Kontakta City Tours

Hotel Arts


Hotel Renaissance 5*

Hotell Renaissance passar utmärkt både för verksamheten som kräver komfort och möteslokaler och familjen som väljer läge och lyx.

Kontakta City Tours

grand hotel central


Hotel Bagués 5*

Hotell Bagués är ett modernt lyxhotell på La Rambla. Hotellet är utsmyckat med design och komfort, och du har nära till allt.

Kontakta City Tours
Hotel Bagués


Grand Hotel Central 5*

El Grand Hotel Central är ett fantastiskt hotell i hjärtat av Barcelona, i närheten av katedralen, marknader och restauranter. Takterrassen är en av de absolut bästa i Barcelona.

Kontakta City Tours
grand hotel central


Hotel ABaC 5*

Hotell AbaC ligger i ett lugnt område vid foten av Tibidabo-berget, så om du kommer du till Barcelona för att koppla av, är detta den perfekta platsen. Hotellet har också stadens troligen bästa restaurant.

Kontakta City Tours
Hotel ABaC