Om oss

Om Barcelona Corporate Travel - vad kan vi erbjuda?

En skandinavisk resebyrå i Barcelona

Barcelona Corporate Travel - Barcelona Corporate Travel är en skandinavisk resebyrå som organiserar resor, företagsarrangemang, events, segelturer, vinturer och transporter i hela Spanien. Företaget organiserar även paketresor med flyg och hotell, segelturer, flygplatstransfer m.m. Barcelona Corporate Travel har resegaranti och är en registrerad resebyrå.

Vi kan organisera både företagsarrangemang för grupper på upp till 500 deltagare med behov av möteslokaler, middagsarrangemang, events och ett skräddarsytt aktivitetsprogram, men kan även arrangera resor för mindre grupper med behov av hotellbokningar och/eller guidade utfärder.

Barcelona Corporate Travel Travels SL arrangerar resor till Barcelona för grupper, företag och studiegrupper. Vi har mer än 15 års erfarenhet av att arrangera resor och utfärder till Barcelona och Katalonien, och är den perfekta samarbetspartnern när gruppresan ska planeras.

Svenskspråkiga turer

För svenska grupper kan vi erbjuda turer på modersmålet med officiell guide (Guia oficial de Turisme de Catalunya) under större delen av året.  Det finns många fördelar med att hyra en officiell guide: du kan hoppa över museernas köer (och vid La Sagrada Familia, där kön ofta är timslång!) och bli guidad runt inne på museerna, vilket annars inte är möjligt.

Här nedan hittar du flera av de företag och organisationer vi samarbetat med under det senaste året.

Barcelona Corporate Travel har sedan 2005 arrangerat turer och resor för grupper, företag och organisationer. Utöver att arrangera guidade turer åt flera hundra privata grupper har Barcelona Corporate Travel arrangerat turer åt dessa företag och föreningar.

Våra kunder

Våra kunder