Vinturer

Vin- och gourméturer

Lista över våra vin- och gourméturer

I den följande listan hittar du en sammanställning över våra vin- och gourméturer i Katalonien. Listan visar flera av våra populäraste turer, men alla turer kan skräddarsys efter den enskilda gruppen. Turerna arrangeras för grupper från 8 till 100 personer.
Vår guidade tur till Priorattar dig med på en fantastisk färd till ett av Europas bästa vindistrikt och här får du möjlighet att uppleva en spännande gourmélunch i en av de isolerade byarna i området.
Priser från
85 €
per person
Barcelona Corporate Travel erbjuder flera olika vinprovningar i Barcelona och i vinregionerna Penedès, Priorat och Montsant.
Priser från
50 €
per person
Vintur till Penedes
Se ett av Spaniens mest spännande vindistrikt. Besök på Codorniu och Jean Leon och inta en lokal gourmélunch.
Priser från
70 €
per person
Vintur till Alella
Alta Alella producerar flera riktigt bra viner och arbetar med inte mindre än 23 olika druvor. Denna intressanta vinodling ligger bara 25 minuters bilväg från Barcelona.
Priser från
60,50 €
per person
Montserrat og cava-tur
Berget Montserrat, med världens äldsta gosskör, den berömda Svarta Madonnan och en vidunderlig utsikt ända till Barcelonas Tibidabo. Efter Montserrat besöker vi cava-tillverkaren Codorniu.
Priser från
60,50 €
per person
Tapasrunda i Barcelona
Vår tapasrunda kombinerar en promenad i Barcelonas historiska centrum med en rad intressanta Gourmébutiker och bjuder på smakprover på moderna spanska viner, lyxtapas, Spaniens bästa skinkor och ostar, samt en av Barcelonas finaste marknader.

Priser från
82 €
per person
Besök på Freixenet
Besök världens största cavaproducent. Freixenet är en av världens ledande vinföretag med en produktion på ca 100 milj. flaskor cava (champagne) årligen.
Priser från
60,50 €
per person
Vintur till Montsant
Vinturen till Montsant kombinerar två fantastiska vinhus och en gourmélunch i Falset, huvudstaden i området.
Priser från
85 €
per person