Turer och Exkursioner

Guidade Turer och Dagsturer

Samlad lista över våra rundturer och utfärder i Barcelona och Katalonien

I den följande listan hittar du en sammanställning över alla våra guidade turer i Barcelona och exkursioner i Katalonien. Listan visar flera av våra populäraste turer, men alla turer kan skräddarsys efter den enskilda gruppen. Turerna arrangeras för grupper från 8 till 100 personer (vandringarna kan i de flesta fall göras för grupper ner till 2-4 personer).

Vi är flexibla när det gäller samlings- och slutpunkt, och kan även hjälpa till att arrangera restaurangbesök.
Barcelonas höjdpunkter
Flera av Barcelonas höjdpunkter: från Gaudís konstverk till den vackra utsikten från Montjuïc och det gotiska kvarterets strågator.
Priser från
35,50 €
per person
Segeltur från Barcelona
Är ni en grupp som vill segla längs Barcelonas kust? Vi kan arrangera en härlig segeltur upp längs kusten med lunch och cava (katalansk champagne)
Priser från
42 €
per person
Montserrat och cava tur
Berget Montserrat, med världens äldsta gosskör, den berömda Svarta Madonnan och en vidunderlig utsikt ända till Barcelonas Tibidabo. Efter Montserrat besöker vi cava-tillverkaren Codorniu.
Priser från
60,50 €
per person
Utfärd till ett av världens absolut bästa vindistrikt. Vacker natur, fantastisk utsikt och legendariska viner. Besök på två spännande vingårdar och lokal gourmélunch.
Priser från
75 €
per person
Vintur till Penedes
Vinturen går till Penedès-området, där vi besöker två vingårdar och en härlig, lokal lunchrestaurang. Turen startar med att gruppen hämtas på hotellet varefter vi kör direkt till ett mindre vinhus, som är känt för sin produktion av både vitt och rött vin. 
Priser från
70 €
per person
Tapasrunda i Barcelona
Tapasrundan i Barcelona erbjuder fantastiska viner, läckra tapas, specialbutiker, marknader och en introduktion till stadens historiska centrum.

Priser från
82 €
per person
Katedralen vid havet tur
Guidad tur till kvarteren runt Santa María del Mar – Katedralen vid havet, som finns beskriven i romanen av Falcones. Se ett av Europas bäst bevarade medeltidskvarter.
Priser från
25 €
per person
Costa Brava och Girona
Gironas historiska centrum med sin imponerande katedral, det judiska kvarteret och den välbevarade stadsmuren. På vägen tillbaka till Barcelona besöker vi en charmig kuststad på Costa Brava.
Priser från
59 €
per person
Besøg i Sagrada Familia med guide
Upplev alla Barcelonas höjdpunkter under en enda dag: från Gaudís arkitektur och utsiktsplatser på Montjuïc till hamnfronten vid den olympiska hamnen från Olympiaden 92.
Priser från
45 €
per person
Gotiska kvarteret tur
Barcelonas fantastiska gotiska kvarter (Barrio Gótico), stadskärnan med byggnadsverk från romersk tid och gotiken, det judiska kvarteret, pittoreska torg m.m.
Priser från
25 €
per person
Modern arkitektur tur
Den moderna arkitekturens viktigaste verk i Barcelona: arkitekter som Nouvel, Tagliebue, Gehry, Calatrava, Mies van der Rohe, Rogers, Herzog och den lokala arkitekten Bofill.
Priser från
20 €
per person
Kryssningstur
Guidad tur från kryssningsfartyget. Se Barcelona med en svenska guide: Montjuic, de gotiska kvarteren, den olymiska hamnen, Güell-parken och Sagrada Familia.
Priser från
35,50 €
per person