Flybilletter

Flybilletter til Barcelona

Bestil flybilletten gennem os til gode priser

Der er en lang række fordele ved at booke flybilletterne gennem os hvis I er en gruppe på minimum 10 personer. Barcelona Corporate Travel er et certificeret rejseselskab, og det betyder først og fremmest gode betalings- og afbestillingsbetingelser. Læs også om vores flybilletter til Barcelona til firmaer.

I stedet for at betale hele beløbet for billetterne på én gang kan I betale et depositum og først kort før afrejse betale restbeløbet. Her er et resumé af nogle af fordelene ved at købe flybilletterne gennem os:

1. Køb billetterne til hele gruppen på én gang! Det betyder, at I ikke skal løbe risikoen ved at købe til en del af gruppen, og så købe en stak billetter mere. Når I køber gennem os foregår det ved at I først får et samlet tilbud på hele gruppen, at I betaler i 2-3 rater.

2. Jeres betalingsbetingelser er bedre end hvis I køber billetterne over nettet. I skal først betale et depositum, typisk på 25-30 procent af det samlede beløb. Først ca. 1 måned før afrejse skal I betale restbeløbet.

3. Bedre afbestillingsbetingelser: køb flybilletterne gennem os og få mulighed for at afbestille op til 50 % af billetterne.

4. Større fleksibilitet : navnelisterne på de rejsende i gruppen skal først sendes til os ca. 1 måned før afrejse, hvilket giver stor fleksibilitetet.

Vi samarbejder med Norwegian, Vueling, KLM, AirFrance, SAS...
Vi har et tæt samarbejde med en række af verdens største flyselskaber og mest anerkendte flyselskaber. Disse selskaber tilbyder for det første gode, faste forbindelser ud af København, Århus og Aalborg og reter, men giver også masser af kombinationsmuligheder ude i den store verden.

Modtag et tilbud