Sejlture

Oplevelser, billetter & Events

Vi kan sørge for at planlægge middage, underholdning og events for jeres firma

Barcelona Corporate Travel tilbyder en række oplevelser og firmaarrangementer i Barcelona. Nedenfor oplistes nogle af de arrangementer og oplevelser vi kan organisere i Barcelona og Catalonien, men vi kan også skræddersy events til jeres gruppe, hvis I ikke finder det I søger nedenfor.

Club & Diskotek
Vi kan sørge for entréer, VIP-billetter, forudbestilte drinks, m.m. til store grupper af firmaer og grupper på Barcelonas bedste diskoteker og klubber.
Priser fra
45 €
per person for entré-billetter til diskotek
Formel 1 i Barcelona
Montmeló-banen ligger blot 40 minutters kørsel fra Barcelona. Vi kan sørge for billetter til løbet, tranport til og fra banen og booking af restauranter eller besøg på vingård i nærheden af banen.
Priser fra
220 €
per person for Formel 1 billetter til Barcelona
Flamencoshows
Barcelona byder på en bred vifte af tilbud til firmaer, der ønsker en teambuilding oplevelse ud over det sædvanlige: vælg mellem cooking classes, tapasture og segwayture blandt vinmarkerne.
Priser fra
35 €
per person for et teambuildingarrangement
Spa og Wellness
Har I en dag eller nogle timer til overs på firmarejsen til ren afslapning. Vi kan hjælpe med at booke spa-oplevelserne for jeres gruppe, og sørge for eventuel transport fra og til hotellet
Priser fra
35 €
per person for Spa-oplevelsen
Leje af sejlbåde
Vi kan hjælpe med at arrangere sejlture, leje af sejlbåde, speedbåde, vandscootere, m.m. Få desuden transport fra hotellet til Barcelonas havn med i prisen, og lad os tage os af at arrangere middag på båden med kolde drinks
Priser fra
52 €
per person for en sejlbåd i Barcelona
Koncertbilletter
Få en koncertoplevelse ud over det sædvanlige i en af Barcelonas mange koncertsale. Barcelona Corporate Travel kan hjælpe dig med at få billetter.
Priser fra
35 €
per person for et teambuildingarrangement