Vinture

Vinture og gastronomiture

Ekskursioner fra Barcelona til vingårde & vinsmagninger i Barcelona

Barcelona Corporate Travel er specialister i vinrejser og vinture i Barcelona og resten af Spanien. Vi tilbyder en lang række vinture til vinhuse og vinregioner omkring Barcelona, gastronomiture med fokus på mad og vin samt en serie af vinrejser, der rækker såvel Catalonien som resten af Spanien.

Skulle du mangle en vintur eller rejse i oversigten nedenfor er du meget velkommen til at kontakte os for en skræddersyet vintur eller vinrejse.

Populære vin- og gastronomiture

Vintur til Penedes
Penedès er det største vinområde tæt på Barcelona. Her laves en lang række spændende vine, og her har både cavahusene og vinhusene hjemme. Vinturen kombinrer to af områdets bedste vinhuse på en privat guidet tur fra Barcelona.
Priser fra
850 kr.
per person for en privat vintur til Penedès
Vintur til Alta Alella
Et dejligt vinhus, der ligger blot 25 minutters kørsel fra Barcelona. Vinhuset arbejder med mere end 15 forskellige druer og laver nogle rigtig gode vine - og så har vinhuset smuk udsigt til Middelhavet.
Priser fra
680 kr.
per person for en privat tur til Alta Alella
Priorat vintur
Priorat er uden tvivl et af de bedste vinområder i Spanien. Vinromådet ligger 1½ times kørsel fra Barcelona, men det køreturen værd at besøge fantastiske vinområde, der byder på topvine, smukke landskaber og gastronomi.
Priser fra
850 kr.
per person for en privat Priorat vintur
Tapastur i Barcelona
Vores Tapastur tager dit til nogle af Barcelonas bedste tapasrestauranter, en charmerende vinbar i Barcelona historiske bycenrtum, kvalitetsbutikker og fødevaremarkeder. Smag nogle af byens bedste tapas og fremragende vine fra Ribera del Duero og Priorat
Priser fra
695 kr.
per person for a privat Tapastur i Barcelona
Montserrat og cava tur
Oplev det smukke Montserrat-bjerg vest for Barcelona og besøg en af områdets bedste cava-producenter. Kombiner turen med en fremragende restaurant med udsigt over vinmarkerne på en god restaurant, der - selvfølgelig - serverer lokale vine til maden.
Priser fra
475 kr.
per person for en privat Montserrat og Cava-tur

Besøg på vinhuse i Penedes, Priorat og Alella

Vinbesøg på Freixenet
Vinhuset Freixenet er verdens største producent af Cava. Vinbesøget er flot sat op med reklamefilm, togtur gennem vinkælderen med elektrisk tog og reklamer af Shakira.
Priser fra
480 kr.
per person for en vintur til Freixenet
Vintur til Codorníu
Besøg vinhuset Codorníu i Penedes - et af Cataloniens vigtigste vinhuse med en historie, der går tilbage til 1551. Vinhuset byder desuden på smuk arkitektur designet Puig i Cadafalch.
Priser fra
480 kr.
per person for en vintur til Codorníu
Besøg på Costers de Siurana
Costers de Siurana er et af de allerbedste vinhuse i Priorat-området. Vinhuset ligger i vinbyen Gratallops (ved siden af Clos Mogador) og blev grundlagt af Carles Pastrana, der i slutningen af 1970'erne var en af de første til at se Priorats store potentiale.
Priser fra
675 kr.
per person for en privat vintur til Siurana

Vinrejser af flere dages varighed

Gastronomirejse fra Barcelona
Oplev vinområderne Priorat og Penedes og kombiner rejsen med metropolen Barcelona. Vi krydrer rejsen med flere gastronomiske elementer undervejs på en række af Barcelonas og vinområdernes bedste restauranter.
Priser fra
7250 kr.
per person for en privat vinrejse til Nordspanien
Vinrejse til Nordspanien
Vinrejse toæ nordspanien, der kombinerer Ribera del Duero, Priorat og Toro. På denne tur arrangerer vi overnatning på charmerende hoteller undervejs, vinbesøg på nogle af områdets bedste vinhuse og privat transport.
Priser fra
5950 kr.
per person for en privat vinrejse til Nordspanien
Vinrejse til Penedès og Priorat
Vinrejsen kombinerer storbyen Barcelona med vinområderne Penedes og Priorat. Oplev Barcelonas strandcafeer, smag på Priorats topvine og kør på cykeltur gennem Penedès smukke landskaber.
Priser fra
7250 kr.
per person for en privat vinrejse til Barcelona, Penedes og Priorat

Vinture til andre vinområder tæt på Barcelona

Vintur til Montsant
Vinområdet Montsant er naboområde til Priorat, og de bedste vine her kan fuldt måle sig med Storebroderen. Turene til Montsant kan arrangeres fra Barcelona, Tarragona eller
Priser fra
750 kr.
per person for en vintur til Montsant
Skæddersyet vintur i Catalonien
Skræddersyede vinture til Cataloniens bedste vinhuse - lad os arrangerr en skræddersyet vintur for jeres gruppe til ét eller flere vinhuse i Catalonien. Mulighed for ture med eller uden transport.
Priser fra
895 kr.
per person for en vintur i Catalonien