Barcelona Corporate Travel

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Et danskejet rejsebureau i Spanien

Barcelona Corporate Travel er danskejet rejsebureau, der arrangerer pakkerejser med fly & hotel, firmarejser, studierejser, grupperejser, vinture, transport, guidede ture, m.m. Firmaet blev grundlagt i 2005 af Kasper Christiansen, der er uddannet fra Københavns Universitet, Universidad de Barcelona samt Handelsskolen EAE. Siden da har vi hjulpet en lang række firmaer, grupper, gymnasier og vinklubber med at få den bedst tænkelige rejse til Barcelona og omegn.

Vores specialer er:

Firmarejser

Vi arrangerer firmarejser til Barcelona og resten af Spanien og har siden 2005 arbejdet med en lang række danske og internationale virksomheder. Vi kan stå for alt fra aktiviteter og guidede ture til booking af mødelokaler, coffee breaks, underholdning, forplejning og/eller hele pakkerejsen (med hotel & fly). Blandt vores kunder er en lang række store internationale firmaer som Microsoft, HP, Arrow, Google, Statoil og Unilever, men også små og mellemstore firmaer som Brüel og Kjær, Bo Bedre, Lett Advokater, TM Rejser, Århus Købmandsskole, Lindorff, ICA Supermarked
- Læs mere om vores firmarejser

Rejser for kommuner

Vi kan hjælpe jeres kommune med fagligt indhold, tekniske besøg for tværfaglige arbejdsgrupper. Her er byerne Barcelona, Bilbao og Valencia særligt oplagte. Vi har bl.a. arrangeret besøg på idrætsanlæg fra De Olympiske Lege, messeområder, klimaanlæg, hospitaler og oplæg om naturgenopretning, regnvandshåndtering, sport og samfund, kollektiv transport, kultur, byplanlægning og byudvikling. Vi har bl.a. arbejdet for Aalborg Kommune, Aarhus Kommune, Varde Kommune, Thisted Kommune, Frederiksberg Kommune samt Kallundborg Komkune.

Guidede ture i Barcelona

Vi tilbyder guidede ture på dansk, vinture til Priorat, Penedes og Alella, ture til fods i Det Gotiske Kvarter, besøg i Sagrada Familia og en bred vifte af andre aktiviteter i Barcelona og resten af Spanien. Vi har arrangeret guidede ture og aktiviteter til flere hundrede private grupper, firmaer, firmaer og familier siden 2005.
- Læs mere om vores Guidede ture

Studierejser

Vi har organiseret studieture til Barcelona og resten af Spanien siden 2005 for gymnasier og handelsskoler, bl.a. Rosborg Gymnasium, Aalborg Handelsskole, Aurehøj Gymnasium, Nakskov Gymnasium, Grindsted Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Oure Idrætshøjskole, Det Frie Gymnasium, Nørre Gymnasium og Esbjerg Gymnasium
- Læs mere om vores studierejser

Firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Vi har hjulpet mange hundrede grupper med at få det bedste ud af Barcelona siden Barcelona Corporate Travel blev grundlagt i 2005.

Referencer

Firmaer referencer

Hvad siger vores kunder?

"Fantastisk gode oplevelser"

I forbindelse med en 4 dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballonflyvning til restauranter vi aldrig selv ville have fundet. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet

Per Rasmussen,
eCapacity
"Super godt arbejde"

Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et hetl fantastisk sted, I havde fundet til os og folk var bare SÅ glade og syntes det var vildt fedt.

Pernille Klarskov,
In2Media
"Fantastisk hjælp"

Tusinde tak for fantastisk hjælp til vores tur til Barcelona. Det var simpelthen uvurderligt.

Britt Bisberg,
Drachmann Advokater
"Vi nød virkelig de planlagte events"

Fantastisk tur til Barcelona og omegn. Vi nød virkelig de planlagte events. De var interessante og afvekslende - og Barcelona Corporate Travel toppede det hele med profesionalle og venlige guider.

Torben Morsing,
Teamworks
"Helt i top"

Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint, meget sød pige med bussen og især restauranten lørdag var helt i top klasse. Helt i top.

Anne Scyum,
SBS Discovery Media
"Meget stor hjælp"

I forbindelse med vores firmatur til Barcelona, havde vi booket en 4 timers guidet tur gennem Barcelona’s gader. Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første så vi interessante stedet, som vi ikke selv ville have fundet - for det andet var guiden utrolig kompetent, og det var meget spændende at høre om byens historie krydret med, hvordan det er at bo i Barcelona i dag.

I var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utroligt vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal “klappe” - og det gjorde det til fulde. Vi har virkelig fået Barcelona “ind under huden”.

Karina Thykær,
Cadpeople
"Et arrangement i særklasse"

Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak.

Jesper Sørensen,
Bridgestone
"Perfekt planlagt og udført"

Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage os suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført.

Martin Jensen (efter vinrejser til Barcelona, Priorat og Penedès)
A Hereford Beefstouw
"Folk har igen rost turene til skyerne"

Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en basse gode minder

Martin Jensen (efter vinrejse til Toscana),
A Hereford Beefstouw
"Fantastiske ture til Bourgogne"

Tak for nogle fantastiske ture til Bourgogne. Alle taler kun godt om turene

Martin Jensen (efter vinrejse til Bourgogne),
A Hereford Beefstouw
"En utrolig vellykket tur - virkelig godt arrangeret"

Det var en utrolig vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv.

En af de ting jeg synes var særlig godt ved vin besøgene, var den forskellighed i den gennemgang vi fik. Med et antal besøg var min bekymring at vi ville høre de samme forklaringer gentagne gange. Det skete overhovedet ikke. Hvert sted blev der lagt vægt på nogle forskellige ting. Jeg var imponeret over den tid folk tog sig til at vise os rundt, på trods af at vi kom midt i høsten. Ændringen med den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Han der viste os rundt sammen med Craig var tydeligvis en del af inderkredsen på Gramona. Vi brugte næste fire timer med rundvisning og smagning og lærte en masse.

Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.

Morten Lauridsen (efter vinrejse til Catalonien)
"En utrolig god tur"

Det var en utrolig god tur og en rigtig spændende aften! Alle gæster var virkelig begejstrede..

Pernille Klarskov,
Symantec

Rejsegarantifonden

Barcelona Corporate Travel er et registreret rejsebureau, som selvfølgelig er medlem af Rejsegarantifonden


Artikler