Kompletta Barcelona Turen

Den kompletta cityturen i Barcelona

Barcelonas höjdpunkter: Gaudí, Montjuïc, Güell-parken m.m.

På den kompletta cityturen i Barcelona ser du Barcelonas höjdpunkter under en enda dag i en bekväm, privat buss (med luftkonditionering) med en svensk guide. Från Gaudís fantasifulla och avantgardistiska arkitektur, via utsiktsplatserna vid det olympiska området på Montjuïc, till de trånga gränderna i de gotiska kvarteren.

La Sagrada Familia av Antoni Gaudi är en av de berömda höjdpunkterna i Barcelona, men turen bjuder på många andra fantastiska byggnader: Casa Batlló och Casa Milà, som också uppförts av Antoni Gaudí, samt triumfbågen av Vilaseca. Vi besöker även Ciutadella-parken, den olympiska hamnen och den olympiska stadion på Montjuïc. Turen avslutas i det gotiska kvarteret, med de pittoreska gatorna från medeltiden. Här finns bl.a. möjlighet att se den berömda kyrkan, Katedralen vid havet, som finns livligt skildrad i Ildefonso Falcones roman La Catedral del Mar.

Vi erbjuder den kompletta cityturen i Barcelona för grupper mellan 8 och 60 personer (eftersom turen görs med buss krävs minst 8 personer för att priset per person inte ska bli för högt). Om ni är en liten grupp i Barcelona, kan vi erbjuda en guidad tur till Gaudís verk eller till Barcelonas Barrio Gotico, det historiska kvarteret (pris från 180 euro).

Den kompletta Barcelona-turens färdväg

Varighed for Den Komplette Barcelona Tur
Turen arrangeras för privata grupper och görs med privat guide, buss och lokal chaufför. Har gruppen fler än 50 deltagare, delas den i två med var sin guide och buss.

Turens varaktighet
4 timmar

Priser
Priser från
35,50 €
per person Inkl. modern buss med luftkonditionering, chaufför och guide

Beställ erbjudande från Barcelona Corporate Travel