Koncert

Koncerter

Kom til koncert i forbindelse med dit ophold i Barcelona

Barcelona Corporate Travel tilbyder større grupper at hjælpe med koncertoplevelser i forbindelse med firma- eller grupperejsen. Barcelona er en af Europas store koncertbyer, med en lang række tilbud inden for pop, rock, jazz, flamenco og klassisk musik.

Opført og gen-opført

Oprindeligt blev byggeriet opført i forbindelse med Verdensudstillingen i 1929 i Barcelona (som den tyske pavillon på udstillingen). Men som det ofte skete rev man pavillonen ned efter udstillingen. Først i forbindelse med afholdelsen af de Olympiske Lege i Barcelona i 1992 blev bygningen nyopført. Man byggede bygningen igen, udfra de originale tegninger, hvorfor den sikkert ligger meget tæt på den oprindelige bygning.

Til koncert i Barcelona

Barcelona byder på store koncertoplevelser i de mange koncertsale, der er spredt ud over såvel den moderne som den gamle by. Følgende er blandt Barcelonas vigtigste koncertsale

Liceu-operaen

Grundlagt af et lokalt samfund, Societat del Gran Teatre del Liceu. Opførelsen begyndte i 1845 og operaen blev åbnet i 1847. I 1861 blev byggeriet imidlertid næsten totalt ødelagt af en brand og man gik i gang med genopbyggelsen. Ulykken gentog sig i 1994, hvor byggeriet brændte påny - denne gang stor genopbyggelsen på i fem år og Liceu åbnede igen i 1999.

Carreras og Caballé
Liceuoperaen er en af de store operaer i Barcelona. Her har de lokale Montserrat Caballé og Josep Carreras optrådt talrige gange.

Lignende ture i Barcelona