H10 Montcada

Hotel H10 Montcada

Et godt 3-stjernet hotel i Barcelona

Et dejligt boutique hotel med 3* i centrum af Barcelona. Hotel H10 Montcada liger på Via Laietana i en nyrenoveret neoklassisk bygning. Hotellet har en skøn udendørs lounge på 9. etage med bar og jacuzzi samt en fantastisk udsigt over Barcelona, man kan blandt andet se den velkendte katedral fra terrassen mens man læner sig tilbage og nyder en god cocktail.

Derudover byder hotellet på arbejdsområde, bibliotek og mini fitness samt The Library restaurant hvor lækre retter kan nydes med lokale vine og Hotellets Travelers Bar, der sørger for en god stemning. Hotellet har 79 nyrenoverede værelser, alle med fri Wi-Fi, safe box, mini-bar, Nespresso maskine, air condition og fladskærms tv. Badeværelserne har enten bruser eller badekar, hårtørrer, toiletartikler samt badekåbe og slippers.

Hotel H10 Montcada ligger meget centralt, så der er mange ting at opleve i kort gåafstand. Barcelonas Katedral ligger blot 250 meter derfra og både Ramblaen, den gamle havn Port Vell, tre metrostationer og Placa de Catalunya ligger i gåafstand. På Via Laietana som hotellet ligger på, er der utallige hyggelige cafeer og restauranter hvor man kan finde mad fra de fleste områder i Spanien og flere steder kan man få den velkendte spanske ret Paella og tapas i utallige varianter.  For de kunstinteresserede ligger MUHBA Museet lige i nærheden og det samme gør både Villa Del Arte galleri, Dali Museet og det historiske varetegn, den romerske mur -Torres Romanes. Den smukke Parc de Ciutadella ligger også tæt på hotellet, her er smukke udendørsområder hvor man kan gå en tur, nyde en frokost eller besøge Barcelonas Zoo.

 

Billeder fra Hotel H10 Montcada

Hotel MontcadaHotel MontcadaHotel MontcadaHotel Montcada

 

Detaljer og priser på hotellet

Antal værelser på Hotel Montcada
78 værelser

Addressen på Hotel Montcada
Hotel Montcada 3*
Plaza Urquinaona 2
08003 Barcelona
Spanien

Priser på Hotel H10 Montcada
Priser fra
650 €
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bestil et tilbud på hotellet

Lignende hoteller i Barcelona

Hotel Mimosa i Barcelona
Hotel Mimosa er et dejligt -stjernet hotel i Eixample-kvarteret tæt på Antoni Gaudí's Casa Milà.

Læs mere
Hotel Soho House i Barcelona
Soho House er blevet et af Barcelonas mest populære hoteller siden det åbnede i 2017. Hotellet blander mursten og design

Læs mere
Hotel W i Barcelona
Hotel W er et af byens lækreste hoteller og har med sin placering ved stranden flot udsyn til Middelhavet og byen

Læs mere