Barcelona

Den Komplette Tur i Barcelona

Barcelonas høydepunkter: Montjuïc, Gaudí & Park Güell

På Den Komplette City Tour i Barcelona ser du Barcelonas høydepunkter på én enkelt dag i en komfortabel, privat buss (med aircondition) med en skandinavisk guide. Fra Gaudís fantasifulle og avantgardistiske arkitektur, over utsiktspunktene ved det olympiske området på Montjuïc til de trange gatene i det gotiske kvarteret.

Antoni Gaudís La Sagrada Familia er et av de berømte høydepunktene fra Barcelona, men turen byr på mange andre fantastiske bygninger: Casa Batlló og Casa Milà, som også er oppført av Antoni Gaudí, samt triumfbuen av Vilaseca. Vi besøker også Ciutadella-parken, Olympiahavnen og Olympiastadion på Montjuïc. Turen slutter i det gotiske kvarteret, med sine hyggelige middelaldergater. Her er der bl.a. mulighet for å se den berømte kirken Havets Katedral, levende skildret i Ildefonso Falcones sin roman La Catedral del Mar.

Vi tilbyr Den Komplette City Tour i Barcelona for grupper på 8-60 personer (fordi turen foregår i buss trengs det minst 8 personer for at prisen per person ikke skal bli for høy). Hvis dere er en liten gruppe i Barcelona, kan vi tilby en guidet gåtur til Gaudís byggverk eller i Barcelonas Barrio Gótico, det historiske kvarteret (priser fra 100 euro).

Ruten for Den Komplette Tur i Barcelona

Turen arrangeres for private grupper og foregår med privat guide, buss og lokal sjåfør. Hvis gruppen er på flere enn 50, deles den i to med hver sin guide og buss.

Turens varighet
4 timer

Priser for turen til Den Komplette Barcelona Tur
Priser fra
35,50 €
per person.

Reserver en tur