Barcelona Corporate Travel

Hvem er vi og hva kan vi tilby?

Profesjonelle guider til en privat tur

Barcelona Corporate Travel er er et skandinavisk reisebyrå som organiserer reiser og guidede turer i hele Spania. Vi arrangerer firmareiser, guidede turer i buss, vinturer, events, opplevelser og flyplasstransport. Skriv til oss og forhør deg om muligheten for at vi arrangerer nettopp den turen du er interessert i.

Vi arrangerer reiser til Barcelona for grupper, firmaer og studiegrupper. Vi har mer enn 10 års erfaring med å arrangere reiser og turer til Barcelona og Catalonia, og er den perfekte samarbeidspartner når gruppereisen skal planlegges.

Vi kan stå for alt fra booking av hoteller og møtelokaler til private seilturerguidede turer på Norsk og restaurantbestillinger, samt ballongflyvning og vinsmaking. Alle våre reiser kan skreddersys så de inneholder nettopp de aktivitetene dere er ute etter. Vi  samarbeider tett med en rekke av Barcelonas beste hoteller, hvor vi kan hjelpe til med å finne innlosjering som passer til deres behov.

Skandinaviskspråklige turer

Til skandinaviske grupper kan vi tilby skandinaviskspråklige turer det meste av året. Der er flere fordeler ved å leie en ofisiell guide: du kan hoppe over køene på museene (også ved La Sagrada Familia hvor det ofte er timelang kø!) og bli guidet rundt på selve museet, noe som ellers ikke er mulig.

Referanser - grupper vi har laget reiser for
Barcelona Corporate Travel Travels har siden 2005 arrangert turer og reiser for grupper, firmaer og organisasjoner. Foruten å arrangere guidede turer for flere hundre private grupper har Barcelona Corporate Travel arrangert turer for disse firmaene og foreningene.

Nedefor finner du en rekke av de firmaene og organisasjonene vi har arbeidet med de siste årene.

Referencer

Våra kunder