Flyplasstransport

Flyplasstransport i Barcelona

Bli brakt fra flyplassen til ditt hotell

Vi kan sørge for at du og din gruppe (min. 15 personer) på behagelig vis blir brakt fra flyplassen til hotellet i en privat buss. Deres gruppe kan bli fraktet til sentrum i en moderne buss (med aircondition) og vi arrangerer også transport fra hotellet til flyplassen.

Der er mulighet for å få en interessant skandinaviskspråklig introduksjon til Barcelona på på veien til hotellet. En erfaren guide vil gi et omriss av byens historie, dens kultur, museer, butikker, restauranter, osv. Vi organiserer også transport til restauranter og tilbake til hotellet.

Vi bruker utelukkende moderne busser med aircondition, komfortable seter og sjåfører som kommer presis!

Få en guidet tur eller bli kjørt til en restaurant

Hvis deres gruppe er interessert i å få arrangert en guidet tur på vei til/fra flyplassen kan vi tilby en rekke av forskjellige turer i Barcelona eller utenfor byen. Les mer om våre turer utenfor Barcelona her.

Vi kan også tilby transport til og booking av restaurant på veien til/fra Barcelona. Byen er fylt med spennende restauranter, og man får betydelig mer for pengene på Barcelonas restauranter enn på en alminnelig skandinavisk restaurant. Det er også mulighet for å få en skikkelig gourmet-opplevelse utenom det vanlige til en rimelig penge.

Barcelona Corporate Travel arbeider med busser som har fra 14 til 63 seter. Flyplasstransporten er spesielt interessant for skandinaviske firmaer som kommer til Barcelona, men vi tilbyr også transport til familier, foreninger eller private grupper på 10-15 personer.

Priser for Flyplasstransport
Priser fra
15 €
per person

Reserver en tur