Turer og Utflukter

Turer i Barcelona & utflukter i Catalonia

Komplett liste over våre turer og utflukter i Barcelona & Catalonia

Under finner du en komplett liste over våre guidede turer i Barcelona og utflukter i Catalonia. Listen viser en rekke av våre mest populære turer, men alle turene kan skreddersys så de passer til den enkelte gruppen. Vi er fleksible med hensyn til henting og avslutningspunkt, og kan også hjelpe med å arrangere restaurantbesøk.
Barcelonas Høydepunkter
Oplev alle Barcelonas høydepunkter på én enkelt dag: fra Gaudís arkitektur og utsiktspunkter på Montjuïc til havnefronten ved den Olympiske Havn fra OL92.
Priser fra
35,50 €
per person for en tur til Barcelonas håydepunkter
Montserrat og cava tur fra Barcelona
Montserrat-fjellet, med verdens eldste guttekor, den berømte Sorte Madonna og en utrolig utsikt helt til Barcelonas Tibidabo. Etter Montserrat besøkes cavaprodusenten Freixenet.
Priser fra
60,50 €
per person for en privat tur til Montserrat og cava
Tapas- og vintur i Barcelona
Tapasturen i Barcelona byr på fremragende viner, lekre tapas, spesialitetsbutikker, markeder og en introduksjon til Gamlebyen. Turen byr på smaksprøver av moderne spanske viner, luksustapas, spansk skinke og ost og et av Barcelonas flotteste markeder.
Priser fra
82 €
per person for en tapas og vintur i Barcelona
Det gotiske kvarter i Barcelona med privat guide
Barcelonas fantastiske Barrio Gótico, bykjernen med en perlerad av romerske og gotiske byggverk, det jødiske kvarter, hyggelige plasser, m.m.
Priser fra
25 €
per person for en guidet tur i Barcelonas Gotiske Kvarter
Guidet tur til Havets Katedral
Guidet tur til kvarteret rundt Santa María del Mar - Havets Katedral, som beskrives i Falcones sin roman. Se et av de best bevarte middelalderkvarterene i Europa med Palau del Rei, Placa Sant Jaume, Plaza Real og Carrer Montcada.
Priser fra
25 €
per person for a privat guidet tur til Havets Katedral
Moderne arkitektur i Barcelona med guide
Den moderne arkitekturs viktigste byggverk i Barcelona: arkitekter som Nouvel, Tagliebue, Gehry, Calatrava, Mies van der Rohe, Rogers, Herzog og DeMeuron og den lokale arkitekten Bofill.
Priser fra
28,50 €
per person for a tur til Barcelonas moderne arkitektur.
Costa Brava og Girona
Det historiske sentrum i Girona med den imponerende katedralen, det jødiske kvarteret og den godt bevarte bymuren. På veien tilbake til Barcelona besøkes de hyggelige kystbyerne Pals og Palafrugell ved Costa Brava.
Priser fra
59 €
per person for en privat tur til Costa Brava og Girona
Seiltur på Middelhavet
Deilige seilturer langs kysten ved Barcelona, en seiltur opp langs kysten med lunch og cava (katalansk champagne) på catamaranen. Det er mulighet for å seile med små og store seilbåter, speedbåter, catamaraner, m.m.
Priser fra
45 €
per person for en seiltur på Middelhavet
Antoni Gaudís arkitektur på en privat guidet tur
Se Antoni Gaudís hovedverk (Casa Batlló, Sagrada Familia, La Pedrera og Park Güell) og noen av de mest imponerende byggverkene til hans samtidige konkurrenter: Puig i Cadafalch og Domènech i Montaner.
Priser fra
25 €
per person + entréer for en tur til Gaudís hovedverk