Tarragona

Guidet tur til Tarragona og Sitges

Historiske Tarragona og dejlige Sitges ved havet

På denne tur oplever du det historiske centrum i Tarragona, med amfiteatret, katedralen og de romerske ruiner. Lidt uden fore Tarragona besøges desuden den berømte Ferreres Akvædukt. Efter besøget i Tarragona går turen til den hyggelige havneby Sitges.

Tarragona har en imponerende række monumenter fra romersk tid, en smuk katedral og en dejlig placering ved Middelhavet. På vej til Tarragona fra Barcelona vil der være mulighed for at stoppe ved den Romerske akvædukt, en af de mest velbevarede i Spanien. I centrum af byen finder man amfiteatret, med flot udsigt over Middelhavet. Ikke langt herfra ligger det romerske circus, Forum og de romerske forsvarsmure, samt det arkæologiske museum.

Det romerske amfiteater
Udsigt til det romerske amfiteater

Ruten for turen til Tarragona og Sitges

Gruppen hentes på hotellet af en privat bus med dansk guide. Herefter går turen til Tarragona, hvor katedralen, det historiske museum og det romerske circus besøges. herefter frokost på en lokal restaurant. Efter frokosten ses det romerske amfiteater og den romerske akvædukt.

Katedralen i Tarragona
Katedralen i Tarragona

Efter frokosten fortsætter turen til Sitges, hvor der vil være mulighed for at slentre en tur langs den smukke promenade. Før turen til Barcelona vil der være mulighed for at besøge Rusiñol museet.

Ruten for Turen til Tarragona og Sitges

Varighed af uren til Tarragona y Sitges
Fra 5 timer. Hvis der lægges frokost ind på turen og starter man i Barcelona, tager turen normalt ca. 8 timer.

Priser på Turen til Tarragona og Sitges
Priser fra
425 kr.
per person for en privat tur til Tarragona og Sitges. Turen kan skræddersys og laves udelukkende for private grupper på minimum 8 personer.

Bestil et tilbud

Lignende ture i Barcelona