Costa Brava

Costa Brava & Girona

Tur til Girona og Costa Brava med skandinaviskspråklig guide

Turen til Girona arrangeres for grupper, firmaer og familier på min. 8 personer. Turen foregår i privat buss med sjåfør og skandinavisk guide. Utflukten tar 6-7 timer, men kan også skreddersys til en kortere eller lengre tur.

Turen starter med en tur opp langs den vakre kysten nord for Barcelona, Costa Brava, med sine sandstrender, hyggelige fiskelandsbyer og en av Spanias mest berømte kyststrekninger. Underveis kommer vi gjennom Blanes og Lloret de Mar, før vi når frem til Tossa de Mar. Tossa de Mar er en av de mest sjarmerende byene på Costa Brava: byen ligger i en liten vik og øverst på det lille berget i den sydlige delen av byen ligger en middelalderborg. Stranden er en av de fineste i området og vannet er krystallklart. I Tossa de Mar vil det være tid til å se byen og til å ta en kopp kaffe med utsikt.

Etter Tossa de Mar kjører vi til den vakre byen Girona. Girona ligger omgitt av fjell og gjennom byen løper elvene Ter og Onyar. Girona har i tidligere perioder spilt en hovedrolle i Catalonia, noe den historiske bykjernen vitner om. I sentrum ligger bl.a. katedralen (med verdens bredeste kirkeskip i en gotisk katedral), det jødiske kvarteret og kirker bygget i romansk stil.

Ruten for turen til Costa Brava og Girona

 

Girona

Tossa de Mar

Blanes

Turen til Costa Brava og Girona arrangeres for grupper på mellom 8 og 65 personer og foregår med privat guide, buss og lokal sjåfør. Hvis gruppen er på flere enn 65, deles den i to med hver sin guide og buss.

Turens varighet
8 timer

Priser for Costa Brava og Girona-turen
Priser fra
59 €
per person

Reserver en tur