Vinsmaking

Vinsmaking

Vinsmaking i Barcelona by eller i vindistriktene i Katalonia

City Tours Barcelona tilbyr en lang rekke forskjellige vinsmakinger i Barcelona og i vindistrikterne utenfor byen. Vinsmakingen kan enten foregå på selve vingården i vinområdene utenfor Barcelona, eller på en vinbar/restaurant i Barcelona.

Katalonia har hele 9 vindistrikter å velge mellom, og vi tilbyr vinsmakinger fra alle disse vindistriktene samt fra flere større og mindre vinområder i resten av Spania: Rioja, Ribera del Duero, Toro, Bierzo, etc.

Vinbarer i Barcelona

Barcelona Corporate Travel kan tilby en rekke spennende vinsmakinger på flere av Barcelonas beste vinbarer. Vinsmakingen kan arrangeres i forbindelse med middag eller på en vinbar med snacks til, det kan være blindtest eller vinsmaking med mulighet for etterfølgende kjøp i en vinbutikk i Barcelona.

Barcelona er samtidig den spanske byen som har flest Michelin-stjerner, hvilket betyr muligheten for å prøve vin sammen med gourmetmat. Barcelona har også en vinbar som av flere store internasjonale medier har blitt kalt verdens beste vinbar.

Her er noen av de forskjellige vinsmakingene vi tilbyr i Barcelona:

Vinsmaking i Penedès og Priorat

Barcelona Corporate Travel arrangerer vinsmaking på en rekke vingårder i vindistriktet Penedès. Vi kan både arrangere vinturer til den store vingården Torres, som produserer over 50 millioner flasker i året, eller til en av de mindre kjente vingårdene i området. Mulighetene for vinsmaking er praktisk talt uendelige: smak 1, 2, 3, eller flere lokale viner i selskap med en lokal sommelier, få en privat tur i vinmarkene og smak på vindruene eller kjør i jeep gjennom området.

Vindistriktet Priorat ligger litt lenger vekk enn Penedès men reisen er det hele verdt! Priorat produserer i øyeblikket en rekke av Spanias mest populære og spennende viner. Takket være at det har kommet nye metoder og druer til området over de siste tiårene har kvaliteten steget betraktelig.

Priorat har en lang rekke kvalitetsvingårder, som ligger midt i det dramatiske og kuperte landskapet. Her er der mulighet for å spise gourmetmiddager med utsikt, gå rundt blant vinstokkene, som mange steder er plantet i fjellskrenter, og prøve noen av områdets mellom- og høykvalitetsviner.

Vinsmakingen i Barcelona arrangeres for grupper på mellom 8 og 40 personer,

Vinturens varighet
1-2 timer

Priser for vinsmakingen
Priser fra 50 €/person.

Reserver en tur