Priorat

Vintur i Priorat

Vinturen til Priorat byr på fantastisk vin, gastronomi og vakker natur

Vår guidede tur til Priorat tar deg med på en fantastisk tur til et av de beste vindistriktene i Europa og gir deg muligheten til å oppleve en spennende gourmetlunch i en av de små, uspolerte landsbyene i området.

Ruten for vinturen til Priorat

Tidsprogram
9:00 Henting på hotellet
11:00 besøk på 1. vingård i Priorat
13:00 lunch i Priorat
15:00 annet vinbesøk i Priorat
18:00 ankomst på hotellet i Barcelona

Besøk på første vingård i Priorat

Dagen starter med henting i privat buss på gruppens hotell, før turen går sydover (en kjøretur på ca. en time og 45 minutter) inntil vi kommer til den første vingården i Priorat: en liten vingård med noen fantastiske viner, omgitt av vakker natur. Her er det god tid til å fordype seg i vinmetodene i området, besøke vinmarkene og smake på vingårdens kvalitetsviner. 

Lunch i Gratallops

Etter det første vinbesøket går turen til Gratallops, byen hvor de beste og mest kjente vinene produseres i Priorat. Her kommer det en lekker lunch på bordet, selvfølgelig sammen med noen av områdets klasseviner. 

Besøk på annen vingård

I Gratallops gjør vi enda et vinbesøk. Vi skal besøke en vingård som lager noen av områdets aller beste viner og vi skal foruten deres rødvin smake både hvitvin og olivenolje laget på arbequina-oliven, en av de beste olivenoljene man kan tenke seg, med et meget lavt syreinnhold.

Etter denne fantastiske dagen beveger bussen seg igjen mot Barcelona gjennom det vakre Montsant-området og turen avsluttes ved hotellet (eller et annet sted i Barcelona hvis gruppen ønsker det).

Turen til Priorat arrangeres for grupper på mellom 8 og 40 personer med privat guide, buss og lokal sjåfør.

Vinturens varighet
6-8 timer

Priser for Turen til Priorat
Priser fra 75 €/person.

Reserver en tur