Priorat vinmarker

Vintur til Priorat

Priorat-vinturen byder på fantastisk vin, gastronomi og smuk natur

Vinturen til Priorat tager dig på en fantastisk tur til et af de bedste vindistrikter i Europa og giver dig mulighed for at opleve flotte landskaber og en gourmet frokost i en af de små uspolerede landsbyer i området. Turen er særligt velegnet til vinklubber, restauranter, vinimportører men er også en opagt mulighed for en gruppe venner, der ønsker en særlig dag syd for Barcelona.

Dagen starter med afhentning i privat bus på gruppens hotel, hvorefter turen går sydpå (køretur ca en time og 45 minutter) indtil vi kommer til det første vinhus i Priorat: et lille vinhus med nogle fantastiske vine og omgivet af smuk natur. Her er der god tid til at fordybe sig i vinmetoderne i området, besøge vinmarkerne og smage på vinhusets kvalitetsvine.

Efter det første vinbesøg går turen til Gratallops, byen hvor de bedste og mest kendte vine produceres i Priorat. Her kommer der en lækker frokost på bordet, selvfølgelig sammen med nogle af områdets klassevine. I Gratallops foretager vi endnu et vinbesøg. Vi skal besøge en vingård, der laver nogle af områdets allerbedste vine og vi skal foruden deres rødvin smage både hvidvin og olivenolie lavet på arbequina-oliven, en af de bedste olivenolier man kan tænkte sig, med et meget lavt syreindhold.

Efter denne fantastiske vintur bevæger vi os atter mod Barcelona gennem det smukke vin-område og turen slutter ved hotellet (eller et andet sted i Barcelona hvis gruppen ønsker det).

Billeder fra Priorat

PrioratPrioratPrioratPriorat

Detaljer og priser for turen til Priorat

Information om turen: Vi tilbyder Priorat-vinturen for private grupper fra 8 til 100 personer. Hvis Gruppen er på mere end 40 personer anbefaler vi at dele gruppen ind i mindre grupper, hver med deres bus/minibus.

Varighed: Ca. 8 timer hvis turen foregår fra Barcelona. Vinturen kan skræddersys efter behov.

Hvad er med i prisen:

  • Transport i privat minibus
  • Mulighed for (dansk) guide
  • Besøg på 2 fremragende vinhuse i Priorat og smagninger af 6-8 kvalitetsvine

Sprog: Dansk (kontakt os venligst for andre sprog).

Priser
Priser fra
850 kr.
per person for en privat tur til Priorat

Lignende vin- og gastronomiture