Codorníu

Vintur til Codorníu

Vinbesøg på det berømte cavahus i Sant Sadurní

Vi tilbyder en privat tur til Codorniu for private grupper af 8 til 100 personer. Turen tager dig til en af Spaniens vigtigste vingårde og en af ​​de ældste.

Codorniu har produceret vin tilbage til 1551, og i 1872 begyndte vingården at producere Spaniens første mousserende vin, efter at have kopieret den franske champanoise metode (også kaldet den traditionelle metode eller méthode champanoise). Codorniu laver i dag Spaniens mest solgte Cava, "Anna de Codorniu", og producerer omkring 50 millioner flasker om året.

Besøget starter med en indledende video, der forklarer Codornius historie. Efter dette vil du besøge vingården med en lokal guide fortæller dig om produktion. Turen afsluttes med en smagning af to af Codorniu bedste cavas: Anna de Codorníu og Non Plus Ultra. Herefter vil du besøge butikken, hvor du er i stand til at se Codornius produkter, men også vine produceret af vingårde, der i dag ejes af Codorniu Gruppen, såsom Raimat, Bach, Scala Dei (en Priorat producent), Abadia de Pobles eller Legaris. Efter besøget i butikken, vil du blive taget til dit hotel eller et andet sted i Barcelona.

Billeder fra Codorníu

CodorníuCodorníuCodorníuCodorníu

Detaljer og priser for turen til Codorníu

Information om vinturen
Codorniu vinturen er en 4-timers tur der arrangeres for grupper på 8-100 personer, firmaer, foreninger, skoler, m.m. Turen starter med afhentning på hotellet med en privat bus. Efter omkring tre kvarter befinder du dig ved Codorniu.

Varighed af Codorníu-turen
Fra ca. 4 timer (vinturen kan skræddersys)

Inkluderet på cava-turen
  • Moderne bus med aircondition og chauffeur
  • Privat guide
  • Besøg på Codorníu og cavasmagning
Priser for vinturen til Codorníu
Priser fra
40 €
per person for en privat tur til Codorníu

Lignende vin- og gastronomiture