Freixenet

Vintur til Freixenet

Besøg verdens største cava-producent

Freixenet er et af verdens førende vinhuse og producerer nogle af Spaniens mest populære cavaer. Freixenet er verdens største producent af mousserende vin med en årlig produktion på mere end 100 millioner flasker cava (der laves på samme måde som den franske champagne).

Freixenet ligger blot 40 minutters kørsel fra Barcelona, i byen Sant Sadurní d'Anoia, der er Spaniens hovedstad for cavaproduktion. Byen med ca. 12.000 indbyggere tæller ikke mindre end 90 vinhuse, der producerer mousserende vin.

Besøget på Freixet starter med en introduktion til vinhusets historie, og en fortælling om cava-produktionen. Herefter besøges produktion, og til slut ses de lange produktionsgange fra et lille tog, der kører op fra de dybe kældre. Turen afsluttes med en prøvesmagning af den klassiske Cordón Negro Cava, en bestseller over kloden.

Efter besøget er der mulighed for at købe Freixenets Cavaer, men også interessante produkter produceret af vingårde i Freixenet-gruppen, herunder Segura Viudas, René Barbier, Henri Abelé og Fra Guerau. Herefter vil I blive kørt til hotellet.

Billeder fra Freixenet

Freixenet Freixenet Freixenet cavaflasker Freixenet

Detaljer og priser for turen til Freixenet

Vinturen til Freixenet arrangeres for grupper af 8-100 personer, for firmaer, associationer, skoler, m.m. Turen starter med afhentning på dit hotel med en privat bus. Efter omkring 45 minutter når vi frem til Freixenet, hvor turen startes med en introduktionsvideo, der fortæller om Freixenets historie.

Freixenet-turens varighed
3-4 timer (varigheden afhænger af, om der inkluderes frokost på turen).


Inkluderet på den Private Vintur til Freixenet
  • Privat moderne bus med aircondition
  • Mulighed for dansktalende guide
  • Entré til og smagning på vinhuset Freixenet
Priser på Freixenet-vinturen
Priser fra
480 kr.
per person for en privat tur til Freixenet

Lignende vin- og gastronomiture